Omleta "pomana porcului"

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2014 | 8097 vizualizari

 

Noi mancam de sarbatori, si nu numai, carne prajita simplu gen pomana porcului si carnati de casa prajiti. Ramanand pe a doua zi din ea mi-a venit ideea unei omlete si nu am regretata. A fost foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 250 g bucati carne si carnati prajiti
  • 3 oua
  • 100 g branza de burduf
  • 1 lingura din uleiul de la friptura
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta "pomana porcului":

Intr-o tigaie se pune lingura de ulei si bucatile de carne si carnati prajite si le lasam sa se incinga bine.

Ouale se bat cu piper si se amesteca cu branza de burduf sfaramata.

Sare se pune doar daca credeti de cuviinta branza fiind destul de sarata.

Cand carnea si carnatii incep sa sfaraie se toarna ouale in tigaie.

Se prajeste 3-4 minute pe ambele parti pana se rumeneste frumos.

Se intoarce usor cu o farfurie prin rasturnare.

Cand este gata se scoate pe farfurie si se serveste cu acritura.

Eu am mancat-o cu pepene murat!

A fost foarte buna!

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Este la fel de buna si cu branza telemea.

2

Daca nu ramane de la "pomana porcului" carnea si carnatii se pot praji 20-25 minute in ulei cu sare si piper, pana sunt prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta "pomana porcului"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Turtite chinezesti cu ceapa verde