Omleta la cuptor cu sfecla, seminte de in si fulgi de ovaz

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2017 | 5296 vizualizari

 



Aveam niste sfecla ratacita prin camara, niste carnati prajiti pe care nu am apucat sa ii mancam, iar oua am intotdeauna in casa, si uite asa a aparut aceasta omleta gustoasa si satioasa. Nu o sa scriu cantitatile exacte, deoarece cantitatile depind de tava pe care o veti folosi si de gusturile fiecaruia.

 

INGREDIENTE

  • 1 sfecla
  • 1 morcov
  • 4 oua
  • 2 carnati prajiti de casa, afumati si neafumati
  • 1 praz
  • 1 ardei gras
  • 1 fir ceapa verde
  • 100 gr branza afumata de capra
  • 2 lg iaurt
  • seminte de in
  • fulgi de ovaz
  • sare
  • piper
  • ienibahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu sfecla, seminte de in si fulgi de ovaz:

Punem sfecla in cuptor sa se coaca (am copt-o pe jumatate) si pregatim celelalte ingediente: dam morcovul pe razatoare, tocam prazul, ceapa si ardeiul, taiem carnatii si branza cubulete. Dupa ce s-a racorit sfecla, o dam si pe aceasta pe razatoare. Incingem putin ulei intr-o tigaie incapatoare si punem la calit prazul, apoi ardeiul si ceapa verde. Amestecam. Dupa cateva minute punem morcovul, apoi sfecla. Amestecam din cand in cand. Adaugam carnatii si daca este cazul, un pic de apa calduta. Punem si cubuletele de branza si lasam cateva minute. Intre timp spargem ouale intr-un castron, le batem cu 2 linguri de iaurt si adaugam seminte de in si fulgi de ovaz. Asezonam compozitia de legume si carnati cu sare, piper si ienibahar si oprim focul. Ungem o tava cu ulei, punem amestecul de legume si carnati si deasupra ouale batute. Dam la cuptor pana se fac ouale. Servim cu ketchup de casa sau cu muraturi. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu sfecla, seminte de in si fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]