Omleta la cuptor cu cas si ciuperci

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2013 | 3649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 500 g cas
  • 100 g ciuperci
  • 3 linguri sos soia
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml lapte
  • sare, piper
  • 50 ml ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu cas si ciuperci:

1. Ciupercile se spala, se curata, se lasa la uscat bine si se taie foarte marunt.

2. Ceapa se curata, se spala si se taie julien si usturoiul se curata si se taie felii subtiri.

3. Casul se taie felii si se aseaza in tava(eu am folosit o tava de la thomas rosenthal 25/35 cm). Se toarna uleiul deasupra

4. Se mixeaza bine ingredientele ramase: ouale la temperatura camerii, laptele, sosul de soia, ciupercile maruntite, ceapa, usturoiul, sarea si piperul. Se dau la cuptorul preincalizt la 180 C timp de 20 - 30 min sau pana se rumeneste frumos.

Se serveste atat calda cat si rece.

TIPS-URI

1

Cand am scos omleta din cuptor am presarat putin patrunjel uscat

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu cas si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]