Omleta la cuptor

de Criss in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2012 | 4581 vizualizari

 

Ideala pentru micul dejun sau de ce nu, pentru cina, gustoasa si mai sanatoasa decat cea prajita in tigaie.

 

INGREDIENTE

  • - 6 oua
  • -3 fire ceapa verde
  • -1 rosie
  • -1 felie bacon
  • -50 g cas/cascaval
  • -100 g feta
  • -putin ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor:

Intr-o tigaie de teflon punem un strop de ulei. Taiem ceapa si baconul cubulete si le calin in ulei. Punem apoi ceapa si baconul intr-o tigaie termorezistenta unsa cu unt sau ulei, adaugam ouale batute cu sare si piper, cubuletele de feta, feliile de rosie si deasupra cascavalul ras. Eu am pus cas de capra. 

Coacem in cuptor timp de 20 de minute, apoi servim cu rosii, castraveti sau ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Sim0na 1

03.05.2012, 18:53

Ce mult imi plac omletele...

iry-gabriela 1

03.05.2012, 21:07

delicioasa

cocolina 1

03.05.2012, 23:46

buna omleta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor in vas de ceramica