Omleta cu spanac la cuptor

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2012 | 4379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • o mana de spanac proaspat,oparit si tocat marunt.
  • 1-2 fire ceapa verde,
  • 1 rosie,
  • 2 linguri lapte,
  • putin cascval,
  • sare,
  • piper,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu spanac la cuptor:

Batem ouale si le amestecam cu  laptele,ceapa taiata marunt,spanacul sare si piper dupa gust. In formele individuale de silicon se pune pe fund cate o felie de rosie,se toarna din compozitia pentru omleta,iar pe deasupra se presara cascaval ras. Puteti pune omleta si intr-o forma de yena. Se dau formele la cuptor pentru cca 20-25 de minute,pana se face scoarta deasupra.

Se serveste cu salata de legume proaspete. Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

09.05.2012, 23:29

Ce super sunt!!

Aurelia 07_07 1

09.05.2012, 23:37

Ce bunatate

Anett 1

30.03.2022, 18:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor cu rosii si spanac