Omleta cu jumari

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2017 | 7140 vizualizari

 

M-am inspirat de la Merisor.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 250 g jumari mici
  • 1 ceapa rosie
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingura ulei
  • piper
  • sare daca este nevoie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu jumari:

Ceapa se curata si se taie julien.

Ouale se bat cu laptele, mustarul, piperul si un praf sare.

Se pune uleiul intr-o tigaie si se caleste ceapa 1-2 minute.

Se pun jumarile si se amesteca de 2-3 ori.

Se toarna ouale si se prajeste 5-6 minute.

Se intoarce pe partea cealalta si se mai prajeste 3-4 minute.

Se scoate pe o farfurie si se mananca cu muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu jumari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]