Omleta cu dovlecel si chorizo

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2014 | 2959 vizualizari

 

O omleta atat de consistenta insotita de cruditati este potrivita atat pentru mic dejun cat si pentru cina .

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • faina alba
  • oregano uscat
  • 50 ml ulei
  • 100 gr cas de vaca [ de casa ]
  • 100 gr chorizo picant
  • 3 oua
  • sare
  • patrunjel verde
  • rosii cherry
  • ardei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecel si chorizo:

  1. Dovlecelul se curata, se feliaza , se sareaza , se presara cu oregano si faina alba .
  2. Prajiti dovlecelul[ intr-o  tigaie mare tip Wok ] pe ambele parti .
  3. Reduceti intensitatea prajirii la jumatate .
  4. Puneti peste dovlecel casul taiat marunt ouale batute spuma cu sare .
  5. Deasupra asezati chorizo-ul feliat si rosiile .
  6. Puneti capacul pana oul este suficient de inchegat .
  7. Asezonati omleta cu patrunjel verde si ardei .
  8. Serviti cu salata de cruditati .

TIPS-URI

1

Daca preparati pentru mai multe persoane puteti pune dovleceii prajiti intr-o tava si sa continuati prepararea la cuptor .

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecel si chorizo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu broccoli si telemea, la cuptor