Ieri ne-am inceput dimineata cu o omleta cu ciuperci si miez de lapte
Se spala si se curata ciupercutele de pielite, dupa care se taie feliute subtiri, se pastreaza si cotoarele, care se vor taia marunt.
Se calesc intr-o lingura de ulei de masline.
Se adauga ardeiul si rosia taiate cubulete, peste care se va pune si sunculita, taiata si ea tot cubulete.
Se lasa la foc mic pana cand legumele s-au inmuiat bine.
Se bat ouale cu sare si piper.
Se adauga in tigaie peste ciuperci, se da focul incet,
Cand o intoarcem ne folosim de capacul tigaii astfel: printr-o miscare rapida rasturnam omleta pe capac si invers, asa va ramane intreaga si nu se va rupe.
Deasupra vom pune felii de Miez de lapte.
Se lasa la foc mic 2 minute dupa care cu grija se muta pe o farfurie.
Se asezoneaza cu patrunjel tocat fin.
Pofta buna!!!!