Omleta cu cascaval

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2013 | 22268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua mari
  • sare dupa gust
  • 1/2 lingurita chili
  • 100 g de cascaval delaco 'Sofia'
  • 1/2 lingurita busuioc maruntit (eu am avut uscat)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cascaval:

Ouale batute spuma impreuna cu sarea, busuiocul si chili, le punem la copt (pe ochiul aragazului) intr-o tigaie unsa cu ulei si acoperita cu un capac. Cand omleta s-a copt adaugam cubulete de cascaval si o rulam. Presaram un praf de chili si un altul de busuioc si o servim calda cu salata de rosii! Sa avetii pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu somon afumat, branza si avocado