Omleta cu cartofi (Tortila)

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2011 | 10235 vizualizari

 

Este foarte buna. O fac de ani buni si nu stiam ca este "tortila".

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 4 cartofi
  • 2 cepe rosii
  • 2 linguri lapte
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi (Tortila):

Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in putin ulei pana se inmoaie. Se pune la scurs.

Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la prajit. Cand sunt gata se pun la scurs.

Ouale se bat bine cu 2 linguri de lapte, sare si piper.

Cand s-au racit ceapa si cartofii se amesteca cu ouale si se pun la prajit cu putin ulei.

Se prajeste 5-7 minute cu capac dupa care se intoarce pe cealalta parte (cu ajutorul capacului) si se mai prajeste 5 minute fara capac.

Se scoate pe un platou, se portioneaza si se serveste cu muraturi sau salata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi (Tortila)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]