Omleta cu cabanos si porumb

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2014 | 3810 vizualizari

 

Un mic dejun rapid si delicios

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cabanos de porc sau de pui
  • 2 lingurite de porumb fiert
  • cascaval sau parmezan ras
  • sare/piper
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cabanos si porumb:

Ouale se bat bine cu sare si piper.

Porumbul se scurge bine de zeama,iar cabanosul se taie feliute subtiri si se pun peste oua.

Cascavalul se taie buculete mici,amestecam cu compozitia de oua si se pun intr-o tigaie incinsa cu ulei.

Se intoarce cu grija pe partea cealalta.

Se serveste cu salata de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cabanos si porumb" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu iaurt