O altfel de tocana

de ralu_river in Mancaruri de post, 31 Oct 2012 | 6555 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon
  • bureti de fag
  • 2 cartofi curatati si taiati cuburi
  • o vanata mica cuburi
  • un dovlecel mic cuburi
  • o lg pasta de tomate
  • 400 ml lapte de cocos
  • 400 ml apa
  • sare
  • Mirodenia
  • curry
  • Garam Masala
  • o ceapa verde tocata
  • o lg ulei de masline
  • patrunjel tocat
  • putin suc de lamaie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA O altfel de tocana:

Ceapa se caleste putin in ulei, dupa care se adauga cartofii, apa, laptele de cocos si condimentele si se lasa la foc potrivit 10 minute, amestecand des. Se adauga apoi ciupercile taiate, vanata si dovlecelul, pasta de tomate si apa, daca mai este nevoie, si se lasa 25-30 de minute la foc potrivit, pana scade sosul. Se amesteca des, sa nu se prinda de oala. La sfarsit se stropeste cu suc de lamaie si se adauga patrunjel tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "O altfel de tocana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu conopida