Nuca prajita si sarata

de Patricia Iordache in Mancaruri de post, 16 Mar 2013 | 8902 vizualizari

 

Probabil vi se pare ceva extrem de simplu, care nu necesita o reteta sau explicatii.
Eu m-am gandit sa le arat celor care sunt incepatori in ale gatitului cum se poate face o gustare rapida, crocanta, delicioasa si sanatoasa.
Merg de minune cu un pahar cu bere ;)

 

INGREDIENTE

  •  miez de nuca (cat doriti) - recomand sa cumparati nuci in coaja pe care sa le spargeti acasa;
  •  putina apa;
  •  sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nuca prajita si sarata:

Spargem nucile, scoateti miezul cu grija si il lasati asa cum e, bucati mari.

Incingeti o tigaie de teflon, puneti nucile, stropiti cu putina apa (cat sa se lipeasca sarea de ele), presarati sare.

Miscati tigaia si rasuciti nucile pe toate partile, 5-10 minute pana se rumensc, fiind foarte atenti sa nu se arda.

Le puneti intr-un bol, luati un pahar cu bere si mergeti in fata televizorului sa le papati.  Evident, se pot manca oriunde doriti dumneavoastra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nuca prajita si sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole frecata cu castraveti murati