Negresa de post cu seminte de rodie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 24 Ian 2017 | 6971 vizualizari

 

desert de post

 

INGREDIENTE

  • 2 cani apa minerala
  • 150 ml ulei
  • 2-3 linguri cacao
  • 1/2 borcan pasta de macese
  • 1 cana zahar
  • 3 cani faina
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 fiole esenta de rom
  • semintele de la 2 rodii
  • 2 linguri zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu seminte de rodie:

Preincalzim cuptorul la 180 grade C.

Curatam cele doua rodii, scotind cu grija semintele.

Punem apa  mineralka si uleiul intr-un castron, adaugam praful de copt, zaharul si pasta de macese, apoi adaugam praful de cacao si faina. Mixam pana obtinem un amestec omogen.

Nu uitam sa adaugam praful de sare si esenta de rom.

Ungem tava cu ulei, apoi o tapetam cu faina si turnam amestecul obtinut in tava.

Nivelam cu lingura si decoram cu seminte de rodie.

Dam tava la cuptor pentru 35 minute.

Facem testul cu scobitoarea, daca prajitura este coapta, o scoatem din cuptor, o lasam la racit in tava si inainte de portionare, o pudram cu zahar pudra.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu seminte de rodie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la cuptor (de post)