Negresa de post cu compot de ananas

de cristinutanicolita in Mancaruri de post, 21 Mar 2016 | 11012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 compot de ananas
  • 1 cană de apă minerala
  • 2 căni zahar
  • 4 căni faina
  • 1 praf de copt
  • 2 lg cacao
  • 1/2 cana ulei
  • Zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu compot de ananas:

Dam drumul la cuptor. 

Intr-un vas de mixer, punem sucul de la compot  (1 cana), apa, uleiul, zaharul  și se mixează pana se topește zaharul. Adăugăm și restul ingredientelor și mixam bine. 

Tapetam o tava cu hârtie de copt, punem aluatul , iar deasupra punem ananasul. 

Coacem prajitura la foc mediu. 

Se pudrează cu zahar. 

Poftă buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu compot de ananas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole boabe scazuta la tigaie