Negresa de post cu banane

de nadina73 in Mancaruri de post, 20 Noi 2010 | 19719 vizualizari

 

Simpa,dulce si foarte buna pentru o zi de post

 

INGREDIENTE

  • 450 faina
  • 400 zahar
  • 120 cacao
  • 1 praf de copt
  • putina sare
  • 280 ml apa
  • 250 ml ulei
  • 4 vanilii
  • 2 banane mari
  • 3 linguri zahar brun
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu banane:

Se amesteca ingredientele uscate

Se pune apa si uleiul

Se amesteca bine toate dupa care se pune in tava tapetata cu hartie de copt

Se taie babanele rondele si se pun deasupra,in forma dorita

Se presara zahar brun deasupra si se da tava la cuptor pentru 30-35 minute la 160 grade,eu insa am bronzat-o putin ,noroc ca e neagra si nu se vede bine.....hahah sa nu radeti

Simpla si foarte buna pentru o zi de post,in care  dorim ceva dulce

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Crista_Luca 1

27.11.2010, 12:21

arata bestial ....o pun la fav ....mai ales ca -mi plac bananeleeeeeeee

Gabrielle_Gabi 1

03.09.2013, 01:33

De cand cautam o reteta de negresa asa de simpla si prin faptul ca are si banana ma face sa o incerc chiar zilele astea Esti bestiala Nadina, imi plac multe din retetele tale

nadina73 1

06.09.2013, 01:16

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Orez taranesc condimentat