Negresa de post

de ralu_ca in Prajituri, 23 Noi 2015 | 11367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 850 g faina
  • 600 g zahar
  • 1000 ml cafea
  • 250 g ulei
  • 140 g cacao
  • 4 lingurite bicarbonat sodiu
  • 2 linguri otet
  • sare
  • 2 fiole esenta vanilie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Intr-un bol incapator amestec faina, zaharul, cacao, bicarbonat sodiu, sare si omogenizez cu un tel ingredientele. Apoi torn cafeaua, uleiul, esenta si otetul amestecandu-le foarte bine. Trebuie sa obtin un aluat care curge.

Intr-o tava tapetata cu gartie copt am turnat compozitia, apio misc tava sa se aseze uniform, dau la cuptor pentru 30-40 min. 

Am lasat sa se raceasca si am pudrat-o cu zahar pudra, apoi am taiat-o bucati.

Foarte reusita !

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Gherca Daniela 1

24.11.2015, 11:18

tare buna!

miki_a 1

26.11.2015, 00:29

Cred ca e cea mai neagra prajitura "negresa" pe care am vazut-o!

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 14:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa de post cu gem - 900