Negresa de post

de T I M E A in Mancaruri de post, 25 Noi 2012 | 7803 vizualizari

 

Reteta de la Laura Adamache.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 1 plic praf budinca de ciocolata
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita rasa bicarbonat
  • un varf cutit sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingura otet
  • 5 linguri ulei
  • 250 ml apa
  • 1/2 sticuluta esenta de rom
  • putin ulei pt uns tava
  • zahar pudra pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Intr-un bol amestecam toate ingredientele uscate.

In alt bol amestecam ingredientele lichide.

Impreunam cele doua compozitii si amestecam pana la omoginzare.

Ungem o tava mica cu ulei si turnam compozitia rezultata.

Dam la cuptorul preincalzit la 175 grade timp de 25-30 minute.

Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca usor apoi pudram cu zahar pudra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa insiropata - de post