Negresa cu inima de cocos

de La Ancuta in Prajituri, 8 Mar 2011 | 7198 vizualizari

 

Va doresc un 8 Martie fericit si o primavara plina de bucurii!!!

 

INGREDIENTE

  • 240 g unt
  • 320 g ciocolata amaruie
  • 300 g zahar
  • 6 oua
  • 200 g faina
  • 1 praf de copt
  • Pentru inima de cocos:
  • 350 ml lapte condensat indulcit
  • 120 g nuca de cocos
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu inima de cocos:

Rupem ciocolata bucatele si punem pe foc mic impreuna cu untul si lasam sa se topeasca. Cand s-au topit stingem focul si adaugam zaharul. Amestecam pana se dizolva.
Lasam apoi sa se racoreasca putin, dupa care adaugam ouale, pe rand, amestecand bine dupa fiecare.
Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam in aluat. Mixam bine pana se omogenizeaza.

Pentru umplutura amestecam laptele condensat cu nuca de cocos.

Punem aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra punem din loc in loc cate o lingura din inima de cocos.
Cu varful unui cutit sau cu un betigas pentru frigarui amestecam cele doua compozitii.

Dam la cuptor, la 170 de grade 40-45 de minute. Testam cu scobitoarea pentru a vedea daca s-a copt.

Lasam sa se raceasca si portionam.

Va poftesc la o negresa pufoasa si aromata (si desigur o cafea) :)

Multumesc Laura A.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu inima de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Milch Schnitte