Negresa cu glazura alba

de Zamfira in Prajituri, 21 Oct 2012 | 17404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 250 g zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 150 ml ulei
  • 300 ml lapte caldut
  • 350 g faina
  • 3 linguri gem de caise
  • 2 linguri esenta de rom
  • 1 lingura (rasa) bicarbonat
  • 2 linguri cacao
Portii: 24
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu glazura alba:

Mixam oul cu zaharul si zaharul vanilat pana cand devine o pasta alba. Adaugam treptat faina, laptele caldut, uleiul, esenta de rom, bicarbonatul, 3 linguri gem de caise iar in final cacao ( toata compozitia o mixam tot timpul cu mixerul). Tapetam o tava pentru prajituri cu hartie de copt pe care o ungem cu unt. Turnam compozitia in tava si o dam la cuptorul incins la 170 C. Timp de coacere 30 minute (la mine a durat mai putin - facem testul cu scobitoarea). Dupa ce prajitura se raceste, o feliem in cuburi si turnam glazura alba si stropim cu glazura neagra.

TIPS-URI

1

glazurile puteti sa le achizitionati din comert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu glazura alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Panacris 1

24.10.2012, 19:18

Negresa super

cgabriela17 1

30.10.2012, 22:31

foarte buna mie mi-a placut mult usor de facut si repede

Zamfira 1

30.10.2012, 23:03

cgabriela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]