Negresa cu caise

de MotanLaOale in Prajituri, 11 Iul 2012 | 6262 vizualizari

 

Vazut pe site si incercat. Foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 200 g+4 linguri zahar
  • 160 g unt
  • 4 oua
  • 6 linguri cacao
  • 100 g ciocolata rasa
  • 400 g iaurt
  • 1 plic praf de copt
  • 6 caise mari
  • un praf sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu caise:

Se unge o tava cu unt din abundenta si se presara cu cele 4 linguri de zahar pe toata suprafata.

Caisele se taie in jumatate, se scot samburii si se pun in tava lasand distanta intre ele, cu partea unde au fost samburii in jos.

Intr-un bol se mixeaza untul moale cu zaharul pana se face crema.

Se adauga galbenusurile si iaurtul si se mixeaza in continuare.

Faina se amesteca cu praful de copt si cacaoa cernuta si se toarna in bol continuand sa mixam.

Se adauga ciocolata rasa si albusurile spuma cu un praf de sare si se amesteca usor cu o spatula de sus in jos pana la omogenizare.

Se  toarna amestecul in tava peste caise si se coace in cuptorul preancalzit 40-50 minute.

Se lasa sa se raceasca si se rastoarna din tava.

Se portioneaza si se tine in frigider.

Se serveste rece din frigider.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu caise (reteta Multicooker)