Negresa cu caise

de mimmi in Prajituri, 19 Iun 2011 | 6670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150g faina,
  • 150g zahar,  
  • 120g unt,  
  • 3 oua,
  • 3 linguri cacao ,  
  • 50 g ciocolata taiata,  
  • 150 g iaurt amestecat cu 50 ml frisca lichida,
  • 1/2 plic praf de copt,  
  • 12 jumatati de caise,
  • unt pentru uns tava si zahar pentru tapetat.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu caise:

Frecam crema untul cu zaharul,adaugam pe rand galbenusurile,cacaoa,faina,praful de copt,iaurtul,albusurile batute spuma si ciocolata. Ungem o tava de 22x28 cm cu unt,o tapetam bine cu zahar si punem jumatatile de caise cu partea in care a fost samburele in jos. Peste turnam aluatul si dam la cuptor cca 30 de minute. O lasam la racit,dupa care o intoarcem si o portionam. E important sa nu o lasam prea mult in cuptor sa nu se usuce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]