Negresa cu branza de vaci

de Miha in Prajituri, 27 Apr 2011 | 18812 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina ( se poate inlocui cu unt)
  • 100 g zahar
  • 200 g ciocolata amaruie + 2 linguri lapte
  • 5 oua
  • 200 g faina
  • 1 praf de copt
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g zahar
  • 1 ou
  • 1 lingurita coaja de portocale confiata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu branza de vaci:

Margarina o topim partial la microunde, apoi o mixam pana se intareste din nou. Adaugam zaharul (de preferat pudra) si mixam pana obtinem o crema pufoasa. Ciocolata o topim la microunde impreuna cu laptele. Omogenizam, lasam sa se racoreasca, apoi o incorporam in crema de margarina. Adaugam apoi ouale, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare si faina amestecata cu praful de copt.

Branza de vaci o mixam cu zaharul, oul si coaja de portocala, pana obtinem o crema fina si pufoasa. Compozitia cu ciocolata o turnam intr-o tava (25/35 cm) tapetata cu hartie de copt, apoi punem compozitia de branza, cate o lingura, din loc in loc. Cu lingura amestecam usor cele 2 compozitii si dam tava la cuptor la foc mediu, in jur de jumatate de ora.

Lasam la racit in tava, apoi portionam dupa dorinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu urda, zmeura si caise