Negresa

de Ubulika in Prajituri, 16 Mai 2010 | 4877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana si jumatate de lapte
  •  1 cana si jumatate de zahar
  •  1 pachet de margarina
  •  2 pahare de faina
  •  3 linguri cacao
  •  1 praf de copt
  •  3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Se pune pe foc laptele + zahar + cacao. Apoi se adauga margarina, lasandu-se pe foc pana se topeste . Compozitia se da un pic la rece dupa care se adauga galbenusurile frecate . Peste compozitie se adauga 2 pahare de faina si cele 3 albusuri batute spuma + praful de copt.
  Se pune în tava unsă cu margarină şi tapetată cu hârtie de copt şi se dă în cuptorul preincălzit, la foc redus, pentru circa 45 minute. Se testează cu o scobitoare dacă este gata.Se decoreaza cu glazura.

Dupa preferinta : înainte de a pune glazura o puteţi însiropa cu un sirop din: 7 linguri zahăr caramelizat, 1 fiolă esenţă rom şi 200 ml apă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarte Silvyene