Negresa

de gaby_gabytza in Prajituri, 10 Apr 2013 | 9274 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 si 1/2 cana faina
  • 1 cana zahar pudra
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita sare
  • esenta de vanilie
  • 1 lingura otet
  • 3 linguri cacao
  • 1/3 ceasca ulei
  • 1 cana apa rece
  • visine din compot
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Amestecam ingredientele uscate, dupa care le cernem intr-un bol. In alt bol amestecam lichidele si turnam treptat peste cele uscate si amestecam usor. La final adaugam visine scurse de zeama daca dorim si amestecam usor.

Tapetam o tava cu unt si faina si turnam compozitia. Dam la cuptorul incalzit cca 30 min (sa treaca testul cu scobitoarea).

Lasam sa se raceasca putin in tava dupa care o scoatem pe un gratar si o lasam sa se raceasca complet.

O putem servi cu zahar pudra sau cu o glazura de ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 220 lei
1099.99 lei
879.99 lei

COMENTARII (24)

Bucataras Monica 1

11.04.2013, 09:39

arata super bine

gaby_gabytza 1

11.04.2013, 09:55

va multumesc

Gabrielle_Gabi 1

03.09.2013, 00:25

Ce inalta si apetisanta e

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu glazura de nuci caramelizate