Toate laudele mamei mele, care m-a invatat sa fac aceasta prajitura :)
O cana si jumatate de zahar, se amesteca cu 3 linguri de cacao apoi se adauga o cana si jumatate lapte se amesteca bine si se da la foc incet
Cand a inceput sa se incalzeasca se adauga un plic de bicarbonat 15g, si 1/2 pachet margarina
Se amesteca pana cand margarina se topeste
Albusul se separa de galbenus
Albusul se bate spuma, iar galbenusul se amesteca cu 2 linguri de ulei
Cand compozitia este calduta se adauga galbenusul,apoi faina, si esenta de rom se amesteca bine apoi se adauga si albusul
Se unge si se tapeteaza o tava ,se adauga compozitia
Se da la cuptorul preincalzit, timp de 30-40 de minute
Dupa ce se scoate din cuptor se lasa putin la racit, se topeste ciocolata dupa instructiunile de pe plic si se intinde peste