Negreasa de post cu glazura

de Rocsi in Prajituri, 20 Feb 2010 | 22352 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana si jumatate zahar
  • 1 cana si jumatate apa
  • 1 cana ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 esenta vanilie
  • 3 linguri cacao
  • coaja de la o portocala
  • o mana de miez de nuca
  • faina cat cuprinde sa fie aluatul ca la chec
  • nuca de cocos
  • GLAZURA;
  • 5 linguri zahar
  • 7-8 linguri apa
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingura margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negreasa de post cu glazura:

Apa se pune cu zaharul si se amesteca pana acesta se topeste.

dupa care se adauga uleiul,faina treptat,cacaoa,praful de copt,esenta si coaja de portocale.

copmpozitia obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

peste ea se pun bucatele de miez de nuca si se da la cuptorul incalzit.

o incercam cu scobitoarea si cand e gata o scoatem.

Ingredientele pentru glazura le amestecam toate intr-o cratita si se pune pe foc  circa 20 de minute pana ce aceasta se ingroasa.

Cand e gata glazura se toarna peste prajitura uniform si din loc in loc se inteapa cu cutitul pentru ca glazura sa patrunda si in interiorul prajiturii.pe deasupra se presara nuca de cocos.

TIPS-URI

1

se poate manca si fara glazura

2

in loc de miez de nuca se pot pune si visine iese foarte gustoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Negreasa de post cu glazura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dintii negresei