Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii

de katty in Mancaruri de post, 23 Noi 2017 | 8805 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr naut din conserva
  • 200 gr ciuperci
  • 20 gr spanac
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 conserva rosii
  • 1 lingura ulei
  • 180 gr couscous
  • patrunjel verde tocat fin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii:

Curatam ciupercile si le taiem felii subtiri.

In uleiul incins, punem ciupercile. Cand s-au inmuiat, adaugam conserva de rosii mixata, nautul, sare, piper. Lasam sa fiarba pana sosul este aproape scurs. Curatam spanacul, il spalam si il scurgem. Adaugam spanacul si punem un capac. Il  lasam cateva minute, pana se inmoaie usor.

Fierbem intr-o craticioara 180 ml apa cu putina sare. Stingem focul si punem couscousul. Acoperim vasul cu un capac. Il lasam 5 minute, pana absoarbe apa. Trecem usor cu o furculita prin el, pentru a separa granulele.

Servim legumele in sos cu couscous, presarate cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de linte verde