Naut crocant

de scortisoara in Mancaruri de post, 26 Mar 2015 | 4624 vizualizari

 

Reteta de post, sanatoasa, inlocuieste banalul popcorn pentru o seara la TV! :)

 

INGREDIENTE

  • o cană de năut
  • 2 căni de apă
  • ulei de măsline
  • sare, boia dulce
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naut crocant:

Linkul catre Rețeta video: https://youtu.be/Rgj8WQx0oao

Punem la umflat năutul cu o seară inainte, in cele doua cani de apa.

A doua zi, scurgem apa, iar cu ajutorul unui prosop uscăm boabele de năut.

Le punem într-o tavă tapetată cu hartie de copt, adăugăm uleiul, sarea și boiaua dulce. Cu mâna amestecăm până fiecare boaba de năut este invelita in ulei si condimente. Dăm la cuptor intre 30-40 de minute, sau până când atinge nivelul de ”croncănțime” dorită. :) Amestecăm din 15 în 15 minute cu o lingura pentru ca boabele să se coacă uniform. 

Să aveți poftă!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Naut crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

pe 20.08 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Naut crocant, aromatizat cu ierburi