Napolitane cu crema de rahat

de rodicamaria in Dulciuri, 25 Noi 2011 | 6243 vizualizari

 

Au iesit mai bune decat ma asteptam !

 

INGREDIENTE

  • 500 g rahat(intr-o singura culoare,eu am avut galbui)
  • 3 linguri apa
  • 100 g unt
  • zeama de la o clementina
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 2 linguri frisca
  • 2 foi napolitane
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane cu crema de rahat:

Se taie bucati mici rahatul(sau se da prin masina de tocat) si se topeste in 3 linguri de apa(intr-o cratita antiaderenta), se ia de pe foc si se adauga untul.

Se amesteca foarte bine dupa care se pune zeama de la clementina.

Se pune acest amestec intr-un castron si se mixeaza bine, dupa care se rastoarna peste o foaia de napolitana(pe partea cu romburi) si se acopera cu cealalta foaie de napolitana(tot cu partea cu romburi spre crema).

Se preseaza bine cu mana si se lasa sa se raceasca, se taie in doua, se toarna peste prima  crema de ciocolata (se topeste o ciocolata amaruie in 2 linguri frisca lichida) si se aseaza a doua parte.

Se inveleste in folie alimentara si se da la frigider pana a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu crema de rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Napolitana de post