Napolitana cu caramel si nuca de cocos

de Lau in Dulciuri, 8 Iul 2012 | 4588 vizualizari

 

sursa gaby

 

INGREDIENTE

  • 200 g zahar
  • 150 ml frisca lichida
  • 100 g nuca de cocos
  • 3 foi de napolitana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitana cu caramel si nuca de cocos:

Zaharul il punem intr-o cratita la foc mic,amestecand mereu pana este topit complet,

Dam deoparte si adaugam frisca,amestecam usor si punem din nou pe foc cca 5 min

Adaugam nuca de cocos si mai fierbem cca 2 min

Eu am pus crema fierbinte intre foile de napolitana

Dam la rece(eu am pus deasupra o greutate,un borcan etc)

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitana cu caramel si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de napolitane