Muschiulet de vitel cu legume

de _Alina_ in Vita, 5 Noi 2013 | 7365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g muschi de vitel
  • 2 morcovi potriviti
  • 2 cepe albe mari
  • 2 rosii mari
  • 1 lgt zahar
  • 1 lgt rasa sare
  • 1/2 lgt piper
  • 2 lg ulei
  • 30 ml vin alb demi-sec
  • 2-3 ardei grasi rosii/kapia sau gogosari
  • 1/2 ardei iute (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de vitel cu legume:

1. Spalam si fasonam muschiuletul. 

2. Il taiem perpendicular pe fibra in felii de 3-4cm grosime, pe care mai apoi le vom taia in fasii.

3. Amestecam zaharul cu sarea si piperul si le presaram pe carne avand grija sa acopere totul. Daca avem timp la dispozitie lasam la macerat intr-un vas acoperit cu folie alimentara (in frigider) pana a 2-a zi, daca nu trecem la pasul urmator.

4.  Punem uleiul la incins intr-o cratita non-aderenta. Punem fasiile de carne si lasam vasul la foc puternic, pana cand carnea se rumeneste bine pe toate partile. 

5. Scoatem carnea din tigaie, punem legumele taiate juliene impreuna cu vinul. 

6. Punem capac cratitei si lasam la foc potrivit pana cand legumele se inmoaie (5-10 minute, depinde de cat de moi le preferati).

7. Scoatem legumele pe un platou, punem carnea deasupra si sevim cu mare pofta. ;)

 Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de vitel cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Burger Wagyu cu omleta, sos picant si ingredient surpriza