Muschiulet de porc umplut cu rosii uscate, caju, fistic si migdale - totul gatit Sous Vide

de AlexTeacher in Porc, 13 Ian 2016 | 4590 vizualizari

COMENTARII (16)

Merisor 1

13.01.2016, 18:34

Fugi de-aici, ca venim peste tine!

MotanLaOale 1

13.01.2016, 19:05

bun bun

simona72 1

13.01.2016, 19:11

Moooama!!! Favo, clar!

Bunica 1

13.01.2016, 19:20

Wow,wow!

Gherca Daniela 1

13.01.2016, 19:47

Bun si arata super!

CameliaR 1

13.01.2016, 19:49

Alexandra Burz 1

13.01.2016, 19:59

Bya Ralu 1

13.01.2016, 20:43

excelent

reisnaor_2006 1

13.01.2016, 21:33

delicios

dantes 1

14.01.2016, 06:32

Super!

mirela0911 1

14.01.2016, 09:07

Cât de bine arată!

miki_a 1

14.01.2016, 11:20

Fara cuvinte! Foarte buna modalitatea de preparare aleasa si aspectul si gustul produsului final!

Gicuta 1

14.01.2016, 11:50

Ligia Bxl 1

14.04.2016, 15:45

immm tare bun trebuie sa fie

mihaelar63 1

03.07.2017, 22:40

Te baga in pacat muschiuletul acesta )

Ancutsa 1

02.07.2019, 19:14

Tare bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu salvie si cartofi, la cuptor