Muşchiuleţ de porc umplut

de diaconta in Porc, 27 Dec 2011 | 7863 vizualizari

 

Un alt aperitiv foarte usor de realizat dar de efect pe platourile de aperitive.

 

INGREDIENTE

  • un muschiulet de porc
  • umplutura de carnati sau carne tocata condimentata si cu usturoi
  • sare,piper,boia,pudra de rozmarin
  • cateva crengute de rozmarin verde
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muşchiuleţ de porc umplut:

Pentru ca tot am facut carnati,am pastrat putina umplutura pentru muschiuleti.Cu ajutorul unui cutit,am facut un orificiu in mijlocul muschiuletului,suficient cat sa punem umplutura.

Se condimenteaza muschiuletul,se pune intr-o tava cu putin ulei si apa.Se acopera cu o folie de aluminiu si se pune la cuptor aproximativ 50 de minute.Folia se indeparteaza spre final si lasam sa se rumeneasca.

Lasam sa se raceasca si feliem.Este la fel de bun rece ca si cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchiuleţ de porc umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]