Muschiulet de porc in crusta de verdeturi la cuptor

de Bya Ralu in Porc, 24 Iul 2013 | 16345 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de muschiulet de porc
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • 4-5 frunze de busuioc
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml vin rose
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in crusta de verdeturi la cuptor:

Muschiuletul de porc se clateste bine sub apa rece,se usuca pe niste prosoape de hartie.

Patrunjelul si busuiocul se toaca marunt,se pun intr-un castron impreuna cu uleiul de masline.

Muschiuletul de pune in castron,se unge pe ambele parti si se lasa la marinat in frigider 1 ora.

Se scoate si se pune in folie de aluminiu,impreuna cu uleiul ramas si verdeturile.Deasupra se pune morcovul taiat rondele si bucatele de usturoi.

Se impacheteaza si se pune la cuptor pentru 30-40 minute in vasul roman.

Se scoate folia de aluminiu si se lasa muschiuletul la rumenit.Il stropim cu vinul rose si mai bagam la cuptor pana se rumeneste carnea (dar sa nu se usuce).

Se serveste cu cartofi natur sau legume fierte si sos de mujdei de usturoi cu smanatana

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in crusta de verdeturi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

ieri la 13:30

Supă cremă de conopidă - Deliciu fin și cremos

ieri la 10:24

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi afumat ,la cuptor cu morcovi si cartofi fierti