Imi place foarte mult acest muschiulet de porc. Este foarte fraged si se gateste imediat! Din el pregatesc foarte des pastrama, pe care o folosim la sandwich-uri, dar imi place si langa niste paste cu sos alb sau in alte combinatii. De aceasta data l-am pregatit cu sos de soia si cateva condimente, in tigaie, iar ca si garnitura am optat pentru un orez cu parmezan! O bunatate!
Spalati muschiuletul si il stergeti cu niste servetele. Il taiati felii mai grosute. Curatati usturoiul si il taiati in patru. Incingeti o tigaie, adaugati untul si bucatile de carne. Presarati sare, piper, boia si cimbru. Puneti si usturoiul. Lasati carnea la foc potrivit, o rumeniti pe ambele parti. Dupa ce ati intors carnea si s-a rumenit, adaugati sosul de soia, apoi pasata de rosii si sosul asiatic. Amestecati, pentru a se patrunde sosurile pe toate partile. Mai lasati pe foc circa 2 minute. Cand este gata, trageti tigaia de pe foc. Vedeti ce simplu se face? Serviti alaturi de garnitura preferata! Pofta buna!