Muschiulet de porc cu sos

de JulyCris in Porc, 25 Feb 2014 | 10367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschiulet de porc
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri faina
  • 50 ml ulei
  • boia dulce,sare,piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu sos:

Carnea se spala si se taie felii groase cat de un deget. Se pune uleiul in cratita la incins,se adauga carnita taiata, condimentata dupa gust cu boia si sare, se acopera cu capac si se lasa la prajit. Se prajeste pe ambele parti.

Intre timp se toaca ceapa marunt si se adauga peste carne. Se lasa si ceapa putin la calit. Dupa ce s-a calit ceapa, se acopera cu apa, se pune capacul si se lasa sa fiarba carnea bine. Dupa ce s-a fiert carnea, se pune pasta de tomate.Intr-un castronel se pune faina si se amesteca cu putina apa. Se adauga peste carne si se mesteca continuu. Se mai lasa 15 minute pe foc, se adauga usturoiul taiat rondele sau pisat si patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

_Alina_ 1

26.02.2014, 10:50

JulyCris 1

27.02.2014, 16:54

Putin acolo,n-a facut rau la nimeni. Apai,Simona...in ce nu exista calorii acum? Eu am impresia ca si-n aerul pe care-l respir sunt calorii... Eh...

Valclaudia 1

27.02.2014, 17:59

buna mancarica!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]