Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de vin

de Ina in Mancaruri cu carne, 22 Apr 2010 | 5619 vizualizari

 

Usor de facut, gust deosebit.

 

INGREDIENTE

  • muschiuleti de la porc ( 2 bucati)
  • doua cutii ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • rosii in bulion ( 400 g)
  • 2 foi de dafin
  • cateva boabe piper
  • sare
  • cimbru
  • un pahar cu vin alb ( 200 ml)
  • patrunjel tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de vin:

    Ceapa cu morcovul si ardeiul se calesc in putin ulei cu apa si sare. Se adauga rosiile in bulion, tocate, ciupercile, foile de dafin si piperul boabe.

    Muschiuletii se taie bucati mici , se oparesc in 2 ape ca sa se scurga sangele, apoi se adauga peste legumele calite/ fierte si se completeaza cu apa, cat sa acopere carnea. Se presara putin cimbru si se lasa la fiert, pana se desface usor carnea, in fasii.

    La sfarsit se toarna un pahar cu vin si se mai lasa 2-3 clocote. Se potriveste de sare. Dupa ce oprim focul, adaugam din abundenta patrunjel tocat.

    Se serveste calda.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu ciuperci si sos de vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nadina73 1

22.04.2010, 23:40

ela mie mi-ai lasat sau numai tu mananaci singura ,super buna 5 furuclite

ela 1

22.04.2010, 23:43

a fost prea buna mancarea,nu ti-am mai lasat,sac

Ina 1

23.04.2010, 08:32

Nadina, sa stii ca Ela doar te amageste, ca noi am fost 4 la masa si cred ca era cratita goala cand a zis ea ca a papat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc in sos de rosii, ciuperci si usturoi