O reteta simpla si gustoasa , va fi pe placul tuturor.
https://www.blogulluicatalina.com/2022/03/muschiulet-de-porc-cu-bere-si-fasole.html
Curățați ceapa și cățeii de usturoi. Tocați mărunt ceapa și usturoiul.
Într-o caserolă se încălzește uleiul. Adaugam ceapa, usturoiul si muschiuletul taiat bucati.
Prăjiți totul timp de aproximativ 10 minute.
Tăiați ardeiul gras în bucăți și adăugați-l la carne. Sotați împreună și amestecați.
Se toarnă berea, se adaugă cimbrul uscat, foaia de dafin, fasolea verde, concentratul de roșii. sare si piper.
Acoperim si lasam sa fiarba 25-35 de minute.
Verificați fasolea dacă este fiarta.
Adăugați amidonul de porumb și amestecați - il puteti dilua in 2 linguri de apa sau de sos.
Puneti bucatile de carne in caserola si gatiti inca 10-15 minute. Sosul se va ingrosa.