Muschiulet afumat de porc cu cartofi si ciuperci la cuptor

de Bucataras Dragos in Mancaruri cu carne, 14 Mai 2009 | 11073 vizualizari

 

E o reteta usor de facut si nu a primit reclamatii de la nimeni!

 

INGREDIENTE

  • cartofi (1kg)
  • muschiulet de porc afumat (700gr)
  • ciuperci (500grame)
  • 2-3 ardei gras sau gogosari
  • ulei de masline
  • vegeta  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet afumat de porc cu cartofi si ciuperci la cuptor:

Se unge tava cu ulei de masline, se pun feliile de carne, se presara vegeta piper.Se aseaza cartofi taiati pe lungime in bucati nu
prea groase, se presara vegeta.

Se aseaza ciupercile taiate felii sau bucati mari iar deasupra rondele de ardei sau gogosari.Se toarna apa cu vegeta (150 ml-200ml depinde de tava).Se acopera cu folie si se da la cuptor aproximativ 30 de minute, apoi se mai lasa fara folia de staniol 10-15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet afumat de porc cu cartofi si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]