Muschi de vita cu sos de vin rosu

de laylalala in Vita, 14 Feb 2011 | 8681 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr muschi de vita, taiat in felii de un deget
  • 30 gr unt
  • 1 lingura ulei de masline cu busuioc
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 2 linguri mustar
  • 125 ml vin rosu
  • 125 ml supa de vita
  • 1 lingura faina
  • ½ lingurita cimbru uscat, maruntit
  • 2 linguri smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita cu sos de vin rosu:

Incinge untul si uleiul intr-o tigaie. Adauga carnea si prajeste-o pe ambele parti cate 2-4 minute. Adauga usturoiul si mustarul urmat de vinul rosu si lasa sa fiarba 15 minute la foc minim. Amesteca supa cu faina si adauga in tigaie apoi amesteca bine in sos si lasa pana cand se ingroasa putin. Adauga cimbrul si smantana, amesteca bine si mai lasa pe foc 2-3 minute. Serveste preparatul cu cartofi piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu sos de vin rosu" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita pe pat de creamy spinach si cartofi