Muschi de vita cu mazare si sos de portocale

de laylalala in Vita, 7 Mai 2010 | 4636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr muschi de vita
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • 400 gr mazare
  • 1 portocala
  • 1 lingura unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita cu mazare si sos de portocale:

se incalzeste cuptorul la 180ᵒC.
Muschiul de vita se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce, apoi se unge cu ulei de masline.Pe o tava tip gratar, se prajeste carnea cate 3 minute pe o parte, pana cand se rumenste usor dar in centru este roz.
Intr-un vas termorezistent se pune mazarea, portocala taiata felii, carnea si bucatele de unt.Se asezoneaza totul dupa gust si se da la cuptor 30 minute, stropind carnea din cand in cand cu zeama lasata de portocala, apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu mazare si sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de vita "arta VIENEZA"