Muschi de porc la tava

de nico15 in Porc, 30 Apr 2011 | 6030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati muschi de porc - aproximatix 650-700 g
  • 150-170 g de slaninuta afumata
  • 4 catei de usturoi
  • 1 cub delicat
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 2-3 fire usturoi verde
  • arpagic
  • vin alb
  • cimbru
  • sare, piper
  • ulei
  • o frunza de dafin
  • 100 ml vin alb sec  
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc la tava:

Se ia fiecare bucata de muschi in parte, se fac mici incizii in care se vor introduce bucatele de sunculita si catei de usturoi taiati in jumatati sau sferturi.

Se unge bine cu ulei.

Se vor adauga alte feliute de sunculita(bacon taiat longitudinal) ,se presara cimbru, sare piper si un cubulet de delikat.

Se curata si se taie un morcov longitudinal, se adauga pe bucatile de muschi rondele de rosii precum si ceapa si usturoiul verde, se adauga si cateva bucati de arpagic, se sareaza, pipereaza.

Se adauga frunza de dafin ..

Se adauga vinul si putina apa si se da la cuptor 35-40 de minute.

 
Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Șnițel de porc în crustă de mălai