Muschi de porc la cuptor cu cartofi

de Rocsi in Porc, 19 Iul 2011 | 17719 vizualizari

 

Simplu dar bun!!!

 

INGREDIENTE

  • 800 gr muschi de porc dezosat si degresat
  • 3-4 cartofi
  • 2 cepe verzi
  • 1 ceapa uscata
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • jumatate de cana suc de rosii
  • 1 canita mica de vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc la cuptor cu cartofi:

Luam bucata de muschi de porc si o spalam bine apoi o tamponam cu niste servete de bucatarie.

o taiem bucatele,dar nu foarte mici.

cartofii ii curatam ,ii spalam si ii taiem in doua.

ceapa o curatam o spalam si o tocam ,iar cea uscata o taiem pestisor.

morcovul il curatam,il spalam si il taiem rondele.

ungem o tava cu putin ulei.

punem carnea in tava,apoi o condimentam cu sare si piper.

adaugam cartofii printre bucatile de carne.

deasupra punem ceapa si morcovii.

amestecam cam jumatate de cana de suc de rosii cu cateva linguri de apa rece,si il turnam in tava.

acoperim cu staniol,apoi dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita.

cand s-a facut mai bine de jumatate,luam staniolul si stropim cu vin,din cand in cand.

cand carnea este bine patrunsa o scoatem din cuptor.

asezam o portie pe o farfurie si servim.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura Turnulet,