Muschi de porc in crusta de condimente si sos de rodie

de Julie in Porc, 19 Dec 2011 | 4948 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschi de porc,
  • 3 linguri ulei de masline,
  • 1 albus de ou,
  • sare,
  • 1 lingurita piper boabe (verde, negru sau rosu),
  • patrunjel tocat marunt,
  • rozmarin,
  • 1 lingurita boabe de mustar,
  • boia dulce,
  • boia iute,
  • 1 rodie,
  • 2 lingurite miere,
  • 1 lingurita otet balsamic.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc in crusta de condimente si sos de rodie:

Se amesteca albusul de ou cu condimentele, adaugate dupa gust. Se spala muschiul de porc si se imbraca in  pasta de condimente. Se pune uleiul intr-un vas termorezistent, se aseaza carnea si se acopera cu folie de aluminiu. Se da vasul la cuptor timp de 35 minute, dupa care se da deoparte folia si se mai lasa inca 25 minute, sa se rumeneasca frumos.

Sosul de rodie:

Samburii de rodie se paseaza bine, apoi se scurge sucul obtinut.  Sosul ramas in tava, dupa ce muchiul e gata, se scurge intr-o tigaie si se incinge. Se stinge cu otetul balsamic si se adauga sucul de rodie, apoi mierea. Se fierbe la foc mic, pana cand se ingroasa putin si se reduce la jumatate.

Friptura se lasa sa se racoreasca putin, apoi se taie in felii, care se aseaza pe platou si se stropesc cu sosul de rodie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc in crusta de condimente si sos de rodie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale despuiate pe pat de mamaliga