"Musakhan"-Pui "reincalzit" cu ceapa si "sumac"-reteta palestiniana

de Mihaela11_jo in Pui, 17 Iul 2011 | 10753 vizualizari

COMENTARII (29)

mihaelaM 1

17.07.2011, 23:11

Mitinita 1

17.07.2011, 23:21

si eu care ma gandeam la ce sa mai folosesc sumacul superba prezentarea si explicatiile,ca de obicei,de fapt

Bayram 1

17.07.2011, 23:25

Mihaela11_jo 1

17.07.2011, 23:39

Mihaela
Adina
Gatesc si plang...gatesc

Anamaria7 1

17.07.2011, 23:47

ce-i ala sumac? am incredere oricum si ma bag la o portie

adasev12 1

18.07.2011, 00:27

suna fff pretentios pt mine...de gatit bineinteles,..ca la papat ma bag cu toate mainile ....imi place

mamaieelena 1

18.07.2011, 06:57

interesant si arata bine

Ade200 1

18.07.2011, 07:16

Româneşte, lichie cu ceapa şi carne de pui! Măi, bună e!

aziz 1

18.07.2011, 07:28

bun tare de tot

Ina 1

18.07.2011, 08:07

Ce de termeni straini mie
Dar daca citesc precum Ade200 )) 0 , sigur imi place

marcela1979 1

18.07.2011, 09:02

imi place si mie sa o mananc bineinteles

Lau 1

18.07.2011, 09:20

arata super

cristinne 1

18.07.2011, 10:11

am primit si eu o punga de mirodenii uriase din Turcia si printr ele si e si o punga de Sumak.. aveti idee la ce ajuta? ce sa condimentez cu acest sumak??? arata ca niste boabe de piper rosu inchis ff moale la suprafat dar cu sambure tare in interior care se decojeste asa.. asa tre' sa fie? sau e stricat? 0le rasnitez? sau cum?

Rocsi 1

18.07.2011, 10:52

ce de condimente noi pentru mine

Mihaela11_jo 1

18.07.2011, 11:54

Annamaria si Cristinne
Sumac este un condiment obtinut din semintele unei plante din genul Rhus,familia Anacardiaceae .
Acesti arbusti cresc în regiunile subtropicale şi temperate din întreaga lume, în special în Africa şi America de Nord .[
Fructele formeaza ciorchini densi de culoare roşie si dupa uscare se macina pentru a obtine un condiment picant de culoare intensa rosu-violet.
In vechea limba araba summaq insemna rosu.
Se foloseste mult in bucataria Orientului Mijlociu pentru gustul acrisor pe care il da salatelor si mancarurilor.
De asemenea este una din componentele condimentului arab “za’atar”.
In America de Nord, din fructe se prepara o bautura racoritoare , cunoscuta sub numele de “limonada indiana “ sau “ suc de rhus”.

Mihaela11_jo 1

18.07.2011, 11:56

Ada

Mihaela11_jo 1

18.07.2011, 11:56

mamaieelena
azuz

Mihaela11_jo 1

18.07.2011, 11:57

Ina

Mihaela11_jo 1

18.07.2011, 11:58

Ade bine pus punctul pe i
Farmecul consta in uleiul de masline si sumacul din ceapa care se imbiba in lipii

Mihaela11_jo 1

18.07.2011, 12:00

Carla doar la mancat?
Pai vino sa tai si putina ceapa cu mine

Mihaela11_jo 1

18.07.2011, 12:00

Sufletista

Mihaela11_jo 1

18.07.2011, 12:01

Rocsi

LicutaMarin 1

18.07.2011, 13:56

Arata grozav!!!!

divainbucatarie 1

18.07.2011, 14:40

Mihaela11_jo 1

18.07.2011, 16:30

Licuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu mere si portocale