Musaca de cartofi cu piept de pui

de maria_claudia in Mancaruri cu carne, 23 Oct 2010 | 5103 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr de cartofi,
  • 800gr piept de pui,
  • 1 ceapa,
  • 4 linguri de ulei,
  •  3 oua,
  • 2 linguri de unt
  • 200gr caizer afumat,
  • sare, piper dupa gust.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu piept de pui:

Cartofii se fierb, apoi se strecoara si se face un pireu in care adaugam untul si 2 oua. Ceapa tocata marunt se caleste in ulei, apoi se pune carnea care a fost fiarta si tocata si caizerul. Se lasa pe foc 10 min, apoi se amesteca cu cartofii. Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu ulei. Pe deasupra se pune un ou batut si se introduce in cuptorul incins ptr 45min. Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca