Musaca

de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne, 19 Oct 2009 | 7716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi mari
  • 400 gr carne tocata porc si vita
  • 1 legatura patrunjel si una marar
  • 1 ceapa 
  • 1 lingura bulion
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • 1 vanata
  • 200 gr smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca:

Se pun la fiert cartofii curatati si taiati cuburi . Cand sunt gata se prepara un pireu. Intr-o tigaie punem un pic de ulei la incins apoi adaugam carnea si o lasam cu capac pana ce isi schimba culoarea amestecand din cand in cand. Se ia de pe foc si se pune o lingura de bulion mararu si patrunjelul tocat marunt si un ou, se condimenteaza si se amesteca bine.
Vinata se taie rondele si se prajeste. Intr-o tava de yena se pune un pic de ulei apoi un strat de pireu de cartofi urmat de cel de carne , vanata si iarasi un stat de cartofi.Se da la cuptorul bine incins~ 30 min. Smantana se amesteca cu 2 oua pana ce obtinem o compozitie uniforma , se condimenteaza, Aceata se toarna peste musaca si se mai lasa la cuptor inca ~15 min. (rezultatul final nu a mai ajuns sa fie pozat:))

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de vinete, cartofi si carne de curcan