Murata Panacris

de Panacris in Bauturi, 21 Aug 2012 | 10573 vizualizari

 

Si acum "mura" de pe tort! Un digestiv natural ;)

 

INGREDIENTE

  • mure 1000 g.,
  • zahar tos 1000 g.,
  • sirop de menta 100 ml.,
  • alcool din cereala 750 ml.
Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Murata Panacris:

Murele se curata si se spala rapid sub un jet de apa rece. Se pun intr/un borcan mai mare, se adauga zaharul tos, siropul de menta si alcoolul, atentie alcoolul se pune imediat, nu se lasa fructele la macerat. Se amesteca usor in decurs de cca. 1 saptamana,  odata pe zi, pana se topeste zaharul, apoi se lasa la "odihnit" cca. 2 saptamani. Se trage in sticle si se aseaza in camara. Recomand consumul cu moderatie;). Murele ramase, dupa cum veti observa vor fi inca intregi, (din acest motiv recomand ca alcoolul sa fie pus imediat peste fructe!), se pot folosi in salate de fructe sau bombonele din ciocolata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Murata Panacris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (23)

RuxyRux 1

22.08.2012, 16:50

Mama ce as gusta si eu din murata taaa! Super!

mena29 1

22.08.2012, 18:03

mirela0911 1

22.08.2012, 18:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
MURATĂ