Mujdei pufos

de mihaelar63 in Sosuri, 12 Ian 2018 | 6806 vizualizari

 

 In ultimul timp am schimbat reteta la mujdeiul casei. Prima data am avut pe langa mine o sticla cu apa minerala si am adaugat. Apoi am adoptat metoda de preparare, renuntand la smantana. Am obtinut un mujdei pufos, cu consistenta si cu gust mai delicat.

 

INGREDIENTE

  • 10 catei usturoi curatati
  • 50 ml ulei
  • 50 ml lapte
  • 50-100 ml apa minerala
  • sare roz de Himalaya
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mujdei pufos:

  1. Usturoiul se da prin presa de usturoi.
  2. Frecati cu ajutorul unei lingurite usturoiul cu sare si ulei.
  3. Adugati laptele si omogenizati.
  4. Se amesteca totul cu apa minerala
  5. Gustati si sarati daca mai este nevoie.
  6. Daca doriti ca mujdeiul sa fie mai subtire sau este prea sarat, mai puneti putina apa minerala.
  7. Lasati preparatul sa se odihneasca 10 minute.
  8. Dupa acest timp, veti observa ca mujdeiul este mai gros, mai pufos si a capatat consistenta.

TIPS-URI

1

Folositi mujdeiul la preparat de peste, la preparate la gratar: carne sau legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdei pufos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]